18 Ağustos 2016 Perşembe

GECELER SICAK – ALAYIM BİR SOĞUK MARGARİTA


Geceleri hiç serinlemeyen Vegas’da, her otelin popüler bir gece kulübü var sizi kliması ve soğuk içkileriyle oyalayan. Bu eğlenceli mekanlardan otelleri anlatırken bahsetmiştim. Gündüz havuz partileriyle coşan DayClublar, geceleri Night Club halini alıyor. Bu klüplerin çoğu ünlü DJleri getiriyor ki büyük ihtimalle bu DJler zaten buralara yakın bir yerlerde yaşıyor!

Şovlarıyla da ünlü Las Vegas. Çoluk çocuk, yaşlı genç herkes için bir şov mevcut. Şehrin yarısından fazlasını Cirque de Solei kapatmış durumda. Her otelde farklı bir şovu oynuyor ki biz gerçekten aradaki farkı ve hepsinin gerçekten Cirque de Solei olup olmadığını anlayamadık. Bu aralar en popüler şovların arasında bir de Absinthe yer alıyor. (http://www.absinthevegas.com)
Biz tercihimizi erotik bir şov olan Fantasy’den yana kullandık ve pişman olmadık! Christina Aguilera’nın başrolde oynadığı Burlesque filmini hatırlarsınız. İşte onun gerçeği sayılabilir bu şov (tabii Christinasız; ama muadilini koymuşlar!) Şovdaki ariel dans büyüleyici! 

Çöl sıcakları beraberinde soğuk içecek arayışını getiriyor. Bölgede soğuk, buzlu, dondurmalı olan hemen herşey rağbet görüyor. Signiture drink diye işaret ettikleri Margarita benzeri (frozen drinks) içecekleri var. Bana kalırsa, içtikleri şişe ya da damacanalar, bu tatlı içkilerin kendisinden daha tatlı! Tabii ki yine fazla fazla! Rhumbar’ı beğenmedik. Numb meyveli kokteyllerde başarılı.
(https://www.yelp.com/biz/numb-las-vegas)

Kıssadan hisse istemediğiniz kadar tat, eğlence var Las Vegas’da! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License. Creative Commons Lisansı
Bu eser Creative Commons Alıntı 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.